Snij de aardappelen in 4 en kook in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
Snij de hespensnede in reepjes. Doe de mosterd en honing in een kom. Voeg de reepjes hespensnede toe en roer goed. Kruid met peper en zout. Laat de smout smelten in een pan en bak er de gemarineerde reepjes hespensnede in tot ze mooi gekarameliseerd zijn. Dat doe je door gewoon te laten verder bakken en omdraaien tot de reepjes mooi gekarameliseerd zijn, laat wat afkoelen.
Was de radijzen en appel, snij klokhuis eruit, pel ajuin en snij alles in fijne schijfjes. Was ook de sla en trek in kleinere stukken.
Yoghurtdressing: doe de yoghurt, mayonaise en honing in een grote kom samen met de fijn gesneden bieslook en de geraspte knoflook. Kruid naar smaak met peper en zout.
Voeg de aardappelen, varkensvlees, appel, rode ajuin, radijzen en sla toe aan de kom met de yoghurtdressing. Meng alles goed onder elkaar en serveer meteen.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.