Meng gist en suiker in 100 ml water en laat 5 min rusten.
Doe bloem, zout en rozemarijn in je mengkom en roer eens om.
Voeg de 100 ml water met gist en de andere 200 ml water samen met de olie toe.
Steek je deeghaak in en laat 10 min kneden, voeg laatste minuut de olijven bij en meng kort.
Dek mengkom af met het plastiek deksel en laat 1u rijzen.
Bestuif je werktafel met bloem en leg deeg erop.
Kneed lucht uit je deeg bol op en geef het een ovale vorm. Leg hem op een bakplaat met bakpapier.
Laat het nu een 2de keer rijzen tot het verdubbeld is aan volume, strooi wat bloem over en geef er met een scherp mes wat inkepingen in.
Bak het 25 à 30 min in een voorverwarmde oven van 220°.
Laat afkoelen alvorens te snijden.
Bewaar in een afgesloten zak in koelkast, dan is het zeker 5 dagen houdbaar. Anders is toasten ook top met wat geitenkaas en vijgen op bijvoorbeeld.