Cava sangria met hierbas

Favorieten

10min

Easy

Wil je zelf aan de slag met cava sangria met hierbas? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met cava sangria met hierbas? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 1 fles

1 fles cava Anna Codorniu organic brut
ijsblokken
400 ml perensap
1 komkommer
2 rabarber stengels
200 ml Hierbas

1 fles cava Anna Codorniu organic brut
ijsblokken
400 ml perensap
1 komkommer
2 rabarber stengels
200 ml Hierbas

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Vul een karaf met hierbas en perensap.

Snij de komkommer en 1 rabarber in schijfjes en voeg toe.

Doe wat ijs, komkommer en de 2de rabarber in balkjes in de glazen.

Doe ijs in de karaf en meng de cava eronder, meng kort en giet in de glazen.

Santé!

Social

Make eat share tag