Snij de ui en paprika in fijne reepjes en kleur mooi aan in 2 el olijfolie, kruid met pezo, look en cayennepoeder, hou opzij. Wrijf je vlees lichtjes in met olie en kruid het vlees met zout en peper van de molen aan beide kanten
Warm je gril voor. Leg het vlees tussen de gril en bak saignant, of bakwijze naar keuze. Leg het vlees op de plank, laat even rusten.
Snij de broodjes overlangs en beleg de 4 onderkanten met de helt van de kaas. Verdeel daarop de ajuin-paprika mengeling. Snij het vlees in dunne reepjes, verdeel op de broodjes, verdeel er de rest van de kaas over en leg de deksels erop. Grill 5 min tot broodje geroosterd is en kaas gesmolten. Serveer op een plank met een steakmes en eet onmiddellijk op!
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.