Cheese steak panini

Favorieten

15min

Easy

Cheese steak panini, geïnspireerd op de populaire 'Philly cheese steak'. Krokant brood, gegrild vlees en smeltende kaas, ontdek het recept!

Cheese steak panini, geïnspireerd op de populaire 'Philly cheese steak'. Krokant brood, gegrild vlees en smeltende kaas, ontdek het recept!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4p

450 à 500 g ribeye op kamertemperatuur in 1 of 2 lappen
3 punt paprika’s
3 el olijfolie
1 grote zoete ajuin
2 kl lookpoeder
1 tl cayennepeper
400 g gemalen comté kaas
4 voorgebakken panini broodjes

450 à 500 g ribeye op kamertemperatuur in 1 of 2 lappen
3 punt paprika’s
3 el olijfolie
1 grote zoete ajuin
2 kl lookpoeder
1 tl cayennepeper
400 g gemalen comté kaas
4 voorgebakken panini broodjes

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij de ui en paprika in fijne reepjes en kleur mooi aan in 2 el olijfolie, kruid met pezo, look en cayennepoeder, hou opzij. Wrijf je vlees lichtjes in met olie en kruid het vlees met zout en peper van de molen aan beide kanten

Warm je gril voor. Leg het vlees tussen de gril en bak saignant, of bakwijze naar keuze. Leg het vlees op de plank, laat even rusten.

Snij de broodjes overlangs en beleg de 4 onderkanten met de helt van de kaas. Verdeel daarop de ajuin-paprika mengeling. Snij het vlees in dunne reepjes, verdeel op de broodjes, verdeel er de rest van de kaas over en leg de deksels erop. Grill 5 min tot broodje geroosterd is en kaas gesmolten. Serveer op een plank met een steakmes en eet onmiddellijk op!

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.