Snijd het vlees in reepjes.
Stoof de fijngesneden knoflook en ui aan in een grote pan met olie. Schil de wortels en snijd ze in schijfjes. Snijd de venkel fijn. Voeg de wortel en venkel toe aan de pan en laat 5 minuten stoven. Maak een mengsel van honing, citroensap en azijn. Blus hiermee de groenten. Laat al roerend helemaal verdampen (ruikt heerlijk!).
Blus met water en kruid met peper, zout, tijm en laurier. Voeg de reepjes kip toe en laat 10 minuten zacht sudderen.
Ontvet en haal het schuim van de soep met behulp van een soeplepel.
Voeg de pasta toe en laat verder sudderen volgens de kooktijd van de pasta.
Zet de fijngesneden peterselie en de gemalen kaas in een potje op tafel.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.