Gazpacho van meloen, tomaat en burrata

Favorieten

2u10

Easy

Wil je zelf aan de slag met gazpacho van meloen, tomaat en burrata? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met gazpacho van meloen, tomaat en burrata? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

Gazpacho
+_600 g meloen, cavaillon
2 grote tomaten
1 teentje look
2 el sherry azijn
4 el olijfolie
Sap van 1 citroen
1 kl zout
Rijkelijk peper van de molen
Een paar druppels tabasco naar smaak

Garnituur
1 burrata in stukjes
Radijsjes
10 munt blaadjes fijn gesneden
2 lente-uitjes fijn gesneden
Olijfolie

Gazpacho
+_600 g meloen, cavaillon
2 grote tomaten
1 teentje look
2 el sherry azijn
4 el olijfolie
Sap van 1 citroen
1 kl zout
Rijkelijk peper van de molen
Een paar druppels tabasco naar smaak

Garnituur
1 burrata in stukjes
Radijsjes
10 munt blaadjes fijn gesneden
2 lente-uitjes fijn gesneden
Olijfolie

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Doe alle ingredienten voor de gazpacho in een blender. Mix gedurende 2 min, kruid naar smaak, zet 2 uur in de koelkast . Roer de gazpacho op, verdeel over kommetjes, werk af met de met garnituur.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.