Gegrilde bloemkool rolls Buffalo style met yoghurt en augurk

Favorieten

25min

Easy

Wil je zelf aan de slag met gegrilde bloemkool rolls Buffalo style met yoghurt en augurk? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met gegrilde bloemkool rolls Buffalo style met yoghurt en augurk? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4 stuks

4 volkoren sandwich
125 g yoghurt
2 grote zoetzure augurk
1 bloemkool

Mijn home made ‘Buffalo’ saus:
140 ml zoet zure chili saus
120 ml zonnebloem olie
1 el tomaten concentré
1el witte wijn azijn
1 el worcestershire saus
0.5 kl cayennepoeder
1kl lookpoeder
Snuif zout

4 volkoren sandwich
125 g yoghurt
2 grote zoetzure augurk
1 bloemkool

Mijn home made ‘Buffalo’ saus:
140 ml zoet zure chili saus
120 ml zonnebloem olie
1 el tomaten concentré
1el witte wijn azijn
1 el worcestershire saus
0.5 kl cayennepoeder
1kl lookpoeder
Snuif zout

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Verwarm de oven op 200°.

Snij de bloemkool in schijven van 1cm.

Meng alle ingrediënten voor de saus goed onder elkaar en smeer de bloemkool ermee in op een bakplaat met bakpapier.

Rooster 15-20’ op 200° tot mooi gekarameliseerd.

Snij de sandwiches in tegengestelde richting (van de boven kant naar beneden, zodat ze nog mooi vasthangen).

Steek ze een minuutje in de oven.

Smeer de binnenkant in met yoghurt, leg langs één kant schijfjes augurk.

Schik er de bloemkool in.

Koud zijn ze trouwens even lekker! 🙂

Social

Make eat share tag