Geitenkaasrol met Chorizo op Crostini met Nectarines en Chili-Gember Pickle

Favorieten

30min

Easy

Maak indruk met deze geitenkaasrol met chorizo op crostini, afgemaakt met zoete nectarines en een pittige chili-gember pickle.

Maak indruk met deze geitenkaasrol met chorizo op crostini, afgemaakt met zoete nectarines en een pittige chili-gember pickle.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 8P

Voor de geitenkaasrol:
2 verse geitenkaasjes
2 takjes rozemarijn
1 theelepel zwarte peper (versgemalen)
1 rode paprika
12 sneetjes chorizo

Voor de crostini (12):
1 baguette naar keuze
4 eetlepels olijfolie
1 theelepel knoflookpoeder

Toppings:
2 nectarines, in dunne schijfjes
Voor de chili-gember pickle:
5 cm verse gember, geschild en fijngehakt
1 rode chilipeper, fijngehakt
1 eetlepel azijn (bijv. appelciderazijn)
1 eetlepel honing

Voor de geitenkaasrol:
2 verse geitenkaasjes
2 takjes rozemarijn
1 theelepel zwarte peper (versgemalen)
1 rode paprika
12 sneetjes chorizo

Voor de crostini (12):
1 baguette naar keuze
4 eetlepels olijfolie
1 theelepel knoflookpoeder

Toppings:
2 nectarines, in dunne schijfjes
Voor de chili-gember pickle:
5 cm verse gember, geschild en fijngehakt
1 rode chilipeper, fijngehakt
1 eetlepel azijn (bijv. appelciderazijn)
1 eetlepel honing

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Crostini maken: Snijd de baguette in sneetjes van ongeveer 1,5 cm dik. Leg de sneetjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de olijfolie met het knoflookpoeder en bestrijk de sneetjes hiermee. Bak de sneetjes in een voorverwarmde oven op 195°C gedurende 10 minuten, tot ze goudbruin en krokant zijn.

Geitenkaasrol bereiden: Hak de rozemarijn fijn en meng dit door de geitenkaas samen met de versgemalen peper. Vorm de geitenkaas tot een rol. Snijd de chorizo en rode paprika fijn en rol de geitenkaasrol in het mengsel van chorizo en paprika, zodat deze volledig bedekt is.

Chili-gember pickle: Meng de fijngehakte gember en chilipeper met de azijn en honing. Laat het mengsel minimaal 10 minuten marineren. Crostini opmaken: Bestrijk elke crostini met een dunne laag van de geitenkaasrol. Leg er een paar schijfjes nectarine bovenop. Werk af met een theelepel chili-gember pickle voor een pittige en frisse toets.

Social

Make eat share tag