Geroosterde vijgen met gesmolten brie dip (uit de airfryer)

Favorieten
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

6 rijpe vijgen 
150 g brie 
1 el honing 
1 tl balsamicoazijn 
1 tl verse tijmblaadjes 
1 handvol amandelschilfers 
Snufje zeezout 
Zwarte peper van de molen 
2 el granaatappelpitjes 

6 rijpe vijgen 
150 g brie 
1 el honing 
1 tl balsamicoazijn 
1 tl verse tijmblaadjes 
1 handvol amandelschilfers 
Snufje zeezout 
Zwarte peper van de molen 
2 el granaatappelpitjes 

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snijd de vijgen kruislings in aan de bovenkant, maar niet helemaal door. 

Snijd de brie in blokjes. 

Plaats de vijgen in het mandje van de airfryer (zonder rooster), besprenkel met honing en balsamico. 

Verdeel de blokjes brie rond de vijgen. 

Bestrooi met tijm, amandelschilfers, zeezout en versgemalen peper. 

Stel de airfryer in op 180°C voor 7 minuten

Serveer in een mooi schaaltje en werk af met granaatappelpitjes. 

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.