Grace cinnamon rolls sticks

Favorieten

15min

Easy

Nooit meer broodkorstjes weggooien dankzij dit recept! Maak van korstjes de lekkerste cinnamonrolls-lolly's ooit, smullen voor jong en oud.

Nooit meer broodkorstjes weggooien dankzij dit recept! Maak van korstjes de lekkerste cinnamonrolls-lolly's ooit, smullen voor jong en oud.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

4 sneetjes brood
1 ei
200 ml melk
1 el rietsuiker
1 el kokosbloesemsuiker
1 kl kaneelpoeder
1 kl kokosolie (om te bakken)

4 sneetjes brood
1 ei
200 ml melk
1 el rietsuiker
1 el kokosbloesemsuiker
1 kl kaneelpoeder
1 kl kokosolie (om te bakken)

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij de korstjes rondom rond af, zorg ervoor dat de korsten nog mooi aan elkaar hangen, leg op een plank en rol plat egaal op, duw aan met je hand en steek er tegelijk een saté stok door zodat je een lolly vormt.

Klop de eieren los met de melk, giet in een diep bord. Giet ook de suiker in een apart bord. Dip de saté met korsten door het eiermengsel en dan in de suiker, kan ook met borstel of lepel erover.

Verwarm een anti-kleefpan met wat kokosolie en bak aan beide kanten tot het mooi gecarameliseerd is, opgelet warm! Dus even laten afkoelen en dan aanvallen!

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.