Krokante wraps
Snijd de wraps in stukjes. Verhit een scheutje olijfolie in de Ingenio pan en bak de wrapstukjes al roerend goudbruin en krokant. Haal uit de pan en zet apart.
Kip & aromaten
Verhit opnieuw wat olie in dezelfde pan. Fruit de fijngesneden ui en look tot ze glazig zijn. Voeg de kippenbilfilets toe en bak ze rondom bruin. Voeg vervolgens het paprikapoeder, gerookt paprikapoeder, komijn en korianderzaad toe. Laat alles zo’n 5 minuten meebakken.
Saus & vulling
Voeg de uitgelekte bonen, in stukjes gesneden paprika en de maïskorrels toe. Schenk de passata erbij (begin met 500 ml en voeg meer toe indien nodig voor een smeuïge saus). Roer goed door en laat 5 à 10 minuten zachtjes pruttelen tot de kip gaar is.
Afwerken & gratineren
Duw de krokante wrapstukjes voorzichtig in de saus. Strooi de geraspte cheddar erover. Zet de pan zonder handvat in een voorverwarmde oven op 200°C en gratineer ca. 10 minuten tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Serveren
Haal de pan uit de oven en werk af met avocado, koriander en een paar streepjes sriracha. Serveer meteen.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.