Stoof de fijngesneden look en ui aan in de olie, voeg gehakt toe, plet fijn en korrelig, kleur mooi aan. Kruid met paprika, zout en cayenne poeder, roer er de gespoelde bonen en fijn gesneden peterselie bij, proef en kruid eventueel bij.
Leg 4 tortilla’s open, verdeel de helft van de kaas er egaal op, daarop verdeel je het gehakt, mooi egaal tot aan randjes en daarop weer de rest van kaas en eventueel ook de jalapeno’s, leg er de andere tortilla’s erop.
Bak de 4 gevulde quesadilla’s 1 per 1 in een koekenpan 2 min, draai ze met behulp van bord of andere pan om en bak nog 2 min verder of tot de kaas mooi gesmolten is. Leg op plank en snij in 6 stukken. Serveer onmiddellijk met wat extra hot sauce en fijngesneden lenteui.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.