Radijsjes met witte chocolade

Favorieten

20min

Easy

Wil je zelf aan de slag met radijzen met witte chocolade? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met radijzen met witte chocolade? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 1 portie

150 g witte chocolade
150 g gehakte pistachenoten
radijs
olijfolie
fleur de sel

150 g witte chocolade
150 g gehakte pistachenoten
radijs
olijfolie
fleur de sel

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

We dompelen de radijzen tot net onder het loof in 150 g gesmolten witte chocolade. We schikken ze op een bedje van 150 g gehakte pistachenoten en laten ze in de koelkast stollen. Een paar druppels olijfolie en wat fleur de sel voor de afwerking… mmmm!

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.