Soep geroosterde gele paprika en wortel, pesto van zongedroogde tomaten

Favorieten

40min

Easy

De geur van deze soep is geweldig, om nog maar van de smaak te zwijgen.

De geur van deze soep is geweldig, om nog maar van de smaak te zwijgen.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

Soep
2 el olijfolie ev
3 grote gele paprika’s
1 bot jonge wortelen
2 zoete uien
2 tenen look
1 kl kurkuma
peper
1 tl curry poeder
1,5 l kippen of groenten bouillon

Pesto
150 g zachte zongedroogde tomaten
2 el geroosterde pijn boom pitten
1 handvol parmezaan schilfers
100 ml olijfolie ev
zwarte peper
Sap van 1 citroen

10 radijsjes in schijfjes gesneden

Soep
2 el olijfolie ev
3 grote gele paprika’s
1 bot jonge wortelen
2 zoete uien
2 tenen look
1 kl kurkuma
peper
1 tl curry poeder
1,5 l kippen of groenten bouillon

Pesto
150 g zachte zongedroogde tomaten
2 el geroosterde pijn boom pitten
1 handvol parmezaan schilfers
100 ml olijfolie ev
zwarte peper
Sap van 1 citroen

10 radijsjes in schijfjes gesneden

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Soep Was de paprika’s , schil de wortels en ui.

Snij ze grof en leg ze open op een bakplaat.

Maak een mengeling met olijfolie, fijn gesneden look kurkuma curry, giet over de groenten en meng onder elkaar.

Rooster 20 ‘ aan 190 °.

Schep over in een grote kookpot.

Bevochtig met de bouillon.

Laat nog 5 min sudderen en mix.

Even proeven en eventueel afkruiden.

Pesto Hak de tomaten, parmezaan en noten fijn.

Meng met de olie, citroen en peper.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.