Maak de crunchy rijst:
Meng de gekookte rijst met de sesamolie, sojasaus, sushiazijn en crispy chili-olie.
Verspreid de rijst gelijkmatig over een bakplaat.
Bak 20 minuten op 190°C, tot de rijst mooi krokant is. Schep na 10 minuten even om.
Bereid de tonijnsalade:
Plet de avocado in een kom.
Voeg de uitgelekte tonijn, mayonaise, kimchi en fijngesneden rode ui toe.
Meng alles goed door elkaar.
Drizzle de crispy chili olie erover.
Serveer het gerecht:
Snijd de komkommer in stukjes en verdeel over twee diepe borden.
Lepel de spicy tonijnsalade eroverheen.
Verdeel de crispy rijst over de borden.
Snijd de norivellen in kleine vierkantjes en serveer erbij.
Meng alles een beetje door elkaar en gebruik de norivellen om hapjes te maken.
Eet smakelijk!
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.