Varkensbrochette met naan, coleslaw en gepekelde chili-ananas
45min
•Next Level
Wat heb je nodig?
VARKENSBROCHETTE
800 g spiering in blokjes van 2-3 cm
grof zout
1 eetlepel gedroogde oregano
2 eetlepels olijfolie
zwarte peper
sap van 1 citroen
NAAN
300 g tarwebloem
1 eetlepel droge gist
150 g yoghurt
1 theelepel suiker
1 0.5 theelepel zout
120 ml water
Voor erop:
5 eetlepels olijfolie
1 teen knoflook
1 eetlepel oreganokruiden
COLESLAW
0.5 witte kool
1 grote rode appel
3 wortels
1 kleine rode ui
0.5 bosje platte peterselie
sap van 2 citroenen
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel mosterd
zwarte peper en zout
GEPEKELDE SPICY ANANAS
0.5 ananas
1 lange chilipeper
1 theelepel roze peper
250 ml witte azijn
100 g rietsuiker