Biscuit: Meng margarine, agave en yoghurt stevig onder elkaar tot een schuimige massa, met de structuur van boterroom, gedurende een vijftal minuten. Voeg alle overige ingrediënten voor de biscuit aan het mengsel toe.
Meng alles goed onder elkaar.
Meng je reductie van aardbeien onder het beslag.
Vet 2 bakvormen in en bestrooi ze met bloem. Verdeel het beslag over de bakvormen. Strijk mooi glad. Bak gedurende 30 a 35 min. in een voorverwarmde oven op 180°C.
Laat afkoelen.
Afwerking: Klop intussen de slagroom stijf.
Leg een lepel slagroom op het bord en leg er de eerste biscuit op. Beleg de bovenkant van de biscuit met fijngesneden aardbeien. Smeer de onderkant van de tweede biscuit in met slagroom en met druk de ingesmeerde kant op de aardbeien.
Vul een spuitzak met rest van slagroom en versier de taart met gespoten slagroom roosjes.
Zie je het gedoe met de spuitzak niet zitten, dan kan je gerust met een spatel aan de slag.
Als je er maar plezier in hebt 😉
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.