Wrap van spinazie-omelet met geitenkaas

Favorieten

45min

Easy

Wil je zelf aan de slag met deze wrap van spinazie-omelet met geitenkaas? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met deze wrap van spinazie-omelet met geitenkaas? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

Wrap:
8 grote eieren
Peper en zout
150 g bladspinazie
0.5 bot basilicum

Vulling:
250 g spinazie
2 verse geitenkaasjes
Basilicumblaadjes
250 g tomaatjes in schijfjes
2 el cashewnoten

Wrap:
8 grote eieren
Peper en zout
150 g bladspinazie
0.5 bot basilicum

Vulling:
250 g spinazie
2 verse geitenkaasjes
Basilicumblaadjes
250 g tomaatjes in schijfjes
2 el cashewnoten

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Doe alles voor de wrap in een blender en mix fijn.

Verwarm een koekenpan met een klont boter, giet ¼ van het deeg erin een draai tot een mooie ronde vorm, laat verder bakken op matig vuur.

Eens de wrap ook aan de bovenkant gaar is beleg je de helft met spinazie, basilicum, tomaat, blokjes geitenkaas en cashewnoten, en plooi dicht.

Meng de eiermengeling telkens opnieuw goed voor je bakt.

Ga op dezelfde manier verder voor de 3 volgende wraps.

Social

Make eat share tag