Bladerdeeg krans met verse opgeklopte kaas en zoet-zoute toppings
40min
•Easy
Wat heb je nodig?
Bladerdeegbasis:
1 rond vel bladerdeeg (liefst met boter)
1 eetlepel zonnebloempitten
1 eetlepel sesamzaad
1 eetlepel pompoenpitten
1 eidooier, losgeklopt met 1 eetlepel melk
1 takje rozemarijn, blaadjes afgeritst
Kaasmengeling:
3 doosjes Madame Loïk kaas (of een andere verse roomkaas)
3 lente-uitjes, fijngehakt
1 theelepel roze peperkorrels, grof gemalen
1 theelepel zwarte peperkorrels, grof gemalen
Toppings:
1 doosje grote groene olijven
1 trosje witte druiven, gewassen
1 handvol paranoten
1 doosje zwarte olijven
6 sneetjes mortadella
8 droge worstjes, fijn
8 gedroogde vijgen, gehalveerd
1 handvol gemengde noten naar keuze
1 conference peer, in dunne plakjes
Eetbare bloemen of verse kruiden (bijv. tijm of basilicum)