Boontjes: Snijd de uiteinden van de sperziebonen af.
Kook de sperziebonen 5 minuten in een grote pan met gezouten kokend water en een bouillonblokje en klont boter
Giet de boontjes af en leg ze meteen in ijswater om het kookproces te stoppen. Laat goed uitlekken.
Krieltjes koken: Breng een grote pan met gezouten water aan de kook en kook de krieltjes in 15-20 minuten gaar. Giet af en laat afkoelen.
Eieren koken: Kook de eitjes 6 minuten, dompel ze daarna in ijskoud water en pel ze.
Dop de boontjes en kook in grote pot mer gezouten water
Schrik onder koud water en lek goed uit
Dressing maken: Doe alle ingrediënten voor de dressing in een potje, schud goed door elkaar
Salade samenstellen: Meng de krieltjes, boontjes en de dressing in een grote kom. Serveer de salade met de eitjes erbovenop.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.