Zet een grote pan op zacht vuur en giet er de olijfolie in met de helft van de fijn gesneden rozemarijn.
Laat even meebakken.
Voeg alle zaden en pitten toe en rooster alles al roerend, snij intussen de walnoten grof en bak alles samen ongeveer een 10-tal minuten tot alles geroosterd is.
Neem de pan van het vuur.
Roer er de honing, de rest van de rozemarijn en een snuifje zout bij.
Laat afkoelen en giet alles in een pot met deksel.
Snij de granaatappel doormidden, leg hem met snijkant op je hand in een grote kom.
Klop er met bv een kleine deegrol alle pitjes uit, herhaal met andere helft.
Vis er de eventuele witte velletjes uit.
Snij de de boven en onderkant van de sinaasappel breed af, knijp hem uit in een kom, meng hierbij de yoghurt.
Snij van de rest van de sinaasappel de schil, snij doormidden, snij het middelste witte stuk uit en snij in schijfjes.
Schep de yoghurt uit in 2 kommetjes, verdeel de granaatappel en de sinaasappel erop en werk af met twee schepjes granola.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.