Linzen weken en mixen: Week de linzen minimaal 4 uur (of een hele nacht) in ruim koud water. Giet ze af en spoel goed af.
Doe de linzen in een blender samen met knoflook, gember, chili, zout, koriander en het water. Mix tot een glad en dik beslag.
Pudla bakken: Verhit een koekenpan met een beetje olijfolie.
Giet een kleine pollepel beslag in de pan en verspreid het tot een dikke pannenkoek.
Druppel wat olie over de bovenkant en bak tot de bovenkant niet meer glanst van rauw beslag. Draai om en bak de andere kant goudbruin.
Herhaal dit totdat al het beslag op is.
Vulling bereiden: Verhit olijfolie in een pan en bak de ui tot deze glazig is. Voeg de spinazie toe en roerbak tot deze is geslonken.
Klop de eieren los met peper en zout. Giet het eimengsel over de spinazie en bak op laag vuur tot het gaar is.
Serveren: Zet alles op tafel: de pudla, spinazie-omelet en harissa.
Smeer een laagje harissa op een pannenkoek, voeg wat van de spinazie-eitjes toe en vouw dicht.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.