Snij de pompoen in half.
Schraap er met een lepel de pitten uit.
Wrijf binnenkant in met olie, kruid met pezo en lookpoeder.
Leg op ovenplaat met bakpapier en bak 1 uur gaar op 175° tot ze zacht zijn.
Schraap ze uit in een pot.
Voeg er de warme melk en kaas bij en mix tot een gladde saus.
Proef en kruid af met pezo en wat muskaatnoot als je dat lekker vindt.
Snij ondertussen de paddenstoelen in vier.
Bak ze aan in boter met pezo en hou opzij.
Kook de pasta zoals op verpakking al dente.
Roer de pompoen-kaassaus onder de pasta.
Schep uit op borden en werk af met de gebakken paddenstoelen, pompoenpitten, wat olijfolie en zwarte peper van de molen.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.