No bake Biscoff cheesecake

Favorieten

20min

Easy

Ik snap de rage rond Biscoff helemaal! De smaak van gekarameliseerde speculooos is beyond lekker. Dit recept is met koekjes en spread.

Ik snap de rage rond Biscoff helemaal! De smaak van gekarameliseerde speculooos is beyond lekker. Dit recept is met koekjes en spread.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 12 stuks

Bodem:
200 g speculoos koekjes
40 g gesmolten boter

Vulling:
250 g roomkaas op kamertemperatuur
250 ml slagroom half opgeklopt
100 g Biscoff-spread
2 el poedersuiker

Toppings:
100 g lichtjes opgewarmde speculoosspread
4 speculaas koekjes verkruimeld
Dotjes slagroom

Benodigheden:
12 kleine cupcakevormpjes

Bodem:
200 g speculoos koekjes
40 g gesmolten boter

Vulling:
250 g roomkaas op kamertemperatuur
250 ml slagroom half opgeklopt
100 g Biscoff-spread
2 el poedersuiker

Toppings:
100 g lichtjes opgewarmde speculoosspread
4 speculaas koekjes verkruimeld
Dotjes slagroom

Benodigheden:
12 kleine cupcakevormpjes

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Cutter de koekjes met boter fijn en verdeel in de cupcake vormpjes, druk goed aan.

Klop de roomkaas, spread en suiker luchtig, meng er zachtjes de room onder en verdeel in de vormpjes.

Vries 2u in, haal uit de vormpjes, werk af met dot slagroom, streepjes spread en verkruimelde koekjes, laat 10 min ontdooien.

Smakelijk!

Social

Make eat share tag