Was alle groenten en kruiden grondig.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snij de paprika in vier, verwijder de pitjes en snij in dunne sliertjes.
Snij de courgette doormidden in vier, verwijder het middelste deel (dit wordt te snel slap maar is ideaal voor in soep) en snij in dunne slierten.
Snij de lente-uien in stukken van 6 cm en dan ook in fijne slierten.
Meng de ingrediënten voor de Pad Thai saus in een kom.
Verhit de zonnebloemolie in een grote, lage pan. Fruit de knoflook en gember even aan.
Voeg alle groenten toe aan de pan en roerbak ongeveer 4 minuten tot ze beetgaar zijn.
Voeg de gekookte noedels en de Pad Thai saus toe aan de pan en warm nog even op.
Werk af met zeste en het limoensap.
Dresseer de Pad Thai op borden en werk af met de gehakte pinda’s, koriander, en een partje limoen.
Serveer onmiddellijk.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.