Tomaat-Mozzarella taartjes met pesto

Favorieten

35min

Easy

Easy pesto taartjes met zongedroogde tomaatjes en mozzarella! Zomer in een taartje. Ze passen perfect op je brunchtafel, als picknick of lunch.

Easy pesto taartjes met zongedroogde tomaatjes en mozzarella! Zomer in een taartje. Ze passen perfect op je brunchtafel, als picknick of lunch.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

1 rol bladerdeeg
150 g verse basilicum pesto
150 g mozzarella balletjes
0.5 bot basilicum
1 potje zachte zongedroogde tomaatjes
40 g Parmezaanse kaas

1 rol bladerdeeg
150 g verse basilicum pesto
150 g mozzarella balletjes
0.5 bot basilicum
1 potje zachte zongedroogde tomaatjes
40 g Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Rol het bladerdeeg open en snij in 4 stukken.

Verdeel er in het midden de pesto over.

Daarop de tomaatjes, de helft van de basilicum en de mozzarella bolletjes.

Rol de zijkanten op zodat je ronde taartjes vormt.

Rasp de Parmezaan erover.

Bak 25min aan 185-190°.

Serveer lauw, strooi er nog wat basilicum over.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.